Hoogstaande kwaliteit

Wil jij werken in een
stimulerende omgeving?

Bij Hegge zijn we altijd op zoek naar enthousiaste talenten, die bij ons de kans krijgen zich volop te ontplooien in een openhartige sfeer en een job vol afwisseling.

Hegge groep al meer dan 125 jaar een Belgisch familiebedrijf
 • Kwaliteit

  Bij Hegge krijgt u de zekerheid van kwaliteit. Dankzij onze jarenlange en zelfs internationale ervaring in de sector en onze diepgaande vakkennis, weten wij perfect hoe we een gefundeerd product creëren dat aan al uw wensen tegemoetkomt. Op onze professionele, efficiënte en warme aanpak kunt u altijd rekenen.

 • Flexibiliteit

  Om u als klant zo veel mogelijk te ontzorgen leggen wij altijd de nodige flexibiliteit aan de dag. We gaan oplossingsgericht aan de slag en passen ons moeiteloos aan aan de specifieke vereisten van uw project. Zo onderscheiden we ons met veelzijdigheid en enthousiasme.

 • Innovatie

  Dagelijks streven wij er bewust naar onszelf, onze interne processen en onze producten te verbeteren. We zijn altijd op zoek naar innovatieve invalshoeken en volgen de ontwikkelingen in de sector op de voet, om telkens de beste eindresultaten neer te zetten.

 • Betrokkenheid

  Wat uw persoonlijke project ook inhoudt, bij Hegge tonen we ons betrokken en denken we volop mee met uw plannen, noden en behoeften. Alleen zo kunnen we immers een product afleveren waarmee u 100% tevreden bent, en dat is onze grootste missie.

 • Duurzaamheid

  In onze processen besteden wij zorgvuldige aandacht aan duurzaamheid en ecologisch verantwoorde keuzes. Maar ook in onze relaties met medewerkers, aandeelhouders en klanten zijn duurzaamheid en wederzijds vertrouwen van essentieel belang. Wij zijn er voor u op de lange termijn, als een gedegen partner.

 • Hoge afwerking

  Omdat wij voor onze klanten het beste van het beste willen, bieden wij exclusief producten aan met een hoogwaardige afwerking. Dat is onze garantie naar u toe. Daarbij komt dat we enkel eersteklas materialen gebruiken met een bestendig karakter, waarop u blindelings kunt vertrouwen.

Onze Heggers
aan het woord

Uitdagende en
veilige omgeving

We zetten onze teamleden graag voor een uitdaging en bieden iedereen de kans om een persoonlijke bijdrage te leveren aan het beoogde eindresultaat. Door betrokkenheid te tonen en een veilige omgeving te creëren waarin ieders mening gerespecteerd wordt, faciliteren we een amicale sfeer op én naast de werkvloer. Denk maar aan ons HEGGE-café of onze personeelsfeesten bijvoorbeeld!

Hoe kunnen we u
verder helpen?