Hegge groep al meer dan 125 jaar een Belgisch familiebedrijf

Over Hegge

“Metaalverwerking in de brede zin van het woord”, dit is waarschijnlijk de kortste en beste omschrijving van de activiteiten die wij aanbieden.

Team van specialisten

Passie voor ons product

Sinds 1893 wordt er bij Hegge door de aandeelhouders en medewerkers met passie aan metaalverwerking gedaan. Hierbij zijn kwaliteit, flexibiliteit, eerlijkheid, betrokkenheid, efficiëntie en een goed resultaat de kernwaarden van ons bedrijf.

Hegge groep al meer dan 125 jaar een Belgisch familiebedrijf

Waaier aan duurzame oplossingen

Bij Hegge willen we onze klanten op een efficiënte en duurzame manier een zo breed mogelijke waaier van metaalbewerkingen en gevelsluitingen aanbieden en dit in een omgeving waar ook onze medewerkers zich thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen en waar aandeelhouders een rendabele en consistente groei nastreven.

Onze Hegge familie
breidt uit

Onze medewerkers zijn op hun best in een team waarin ze initiatieven en talenten mogen ontplooien en waarbij bestaande en nieuwe technieken kunnen samenwerken (of in elkaar overvloeien).

Wij ontwikkelen projectspecifieke oplossingen op maat

Wij bieden u een waaier van metaalbewerkingen aan:

 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Productie, leveren en plaatsen van aluminium ramen, deuren, gevelwanden, koepels, wandbekleding …

  Meer info

 • Toelevering

  Toelevering

  Lasersnijden, ponsen, afkanten, plooien, buigen, knippen, TIG-lassen, MAG-lassen, MIG-lassen, robot-lassen, puntlassen, perswerken hydraulisch, perswerken mechanisch, zagen, boren, tappen, poedercoating.

  Meer info

 • Spatschermen

  Spatschermen

  Productie van aluminium spatschermen uit traanplaat. Al of niet voorzien van toebehoren zoals ophangbeugels, gummi zijkant …

  Meer info

Hoe kunnen we u
verder helpen?