Nieuwe opleidingsruimte

  In januari 2017 nam Hegge een nieuw opleidings-, seminarie-, vergader-, ontvangst- en feestruimte in gebruik. Een voormalige directiewoning werd verbouwd om ook opleidingen te geven voor grotere groepen. De ruimtes zijn voldoende groot om een groep van 50 personen te ontvangen. Tevens is een bar en een plek voor een mobiele keuken voorzien. Bij de ...
Frietje met

Tijdens de laatste middagpauze vóór het Kerstverlof werden alle medewerkers getrakteerd op een “frietje met” door de directie. Het frietje werd met veel smaak gegeten.
Personeelsparking

Tijdens de zomermaanden werd de personeelsparking volledig vernieuwd en uitgebreid. Tevens werd gebruikt gemaakt om de ondergrondse leidingen in kaart te brengen en te optimaliseren. De parking werd voorzien van olieafscheiders zodat mogelijke oliesporen opgevangen kunnen worden. Aansluitend werd een nieuwe fietsenstalling geïnstalleerd die plaats biedt ...
Personeelsfeest

Het jaarlijkse personeelsfeest vond dit jaar plaats op 19 november in de cartingbaan te Meeuwen-Gruitrode. De deelnemers hadden de keuze tussen carting, botsautovoetbal en lasershooting. Een kleine competitie werd georganiseerd. De deelnemers werden eveneens getrakteerd op een pastabuffet.
Nieuwe thuisbasis van Metaalschrijnwerk

Hegge koopt de gebouwen van AB Tribunes NV aan de Militaire Dijk te Hamont. Na de verbouwingswerken zal dit de nieuwe thuisbasis worden van Metaalschrijnwerk. De verhuis wordt voorzien in januari 2018.
  

Metaalverwerking,

in de brede zin van het woord,

is onze troef.

Lees meer over ons